Te mooi om waar te zijn?

Veilig…

Rope access is een uiterst veilige werkmethode. De aanwezige risico’s worden zorgvuldig afgedekt. De duur van de werkzaamheden is ook een aspect wat meegewogen moet worden bij het inventariseren van risico’s, en juist deze duur is vaak kort.

…én sneller

Een touwtechnicus kan zijn werkplek snel bereiken om te beginnen met de daadwerkelijke arbeid. Het werk zelf duurt even lang in vergelijking met dezelfde werkzaamheden die bijvoorbeeld vanuit een manbak aan een kraan worden uitgevoerd. Nadien is de touwtechnicus ook weer snel met beide benen op de grond, waarna touwen opgeruimd worden en de klus klaar is. Bij gebruik van steigers zou er nu nog een hele klus volgen om deze weer af te breken. Rope access werk is dan ook erg efficiënt.

…én goedkoper!

De beperkte te werken tijdsduur heeft natuurlijk ook zijn weerslag op het kostenplaatje. Juist in economisch moeilijkere tijden overwegen veel bedrijven kostenefficiënte alternatieve methoden. Rope access is ook op dit vlak vaak de aangewezen werkmethode.

Klinkt het u allemaal te mooi om waar te zijn? Informeer dan eens naar de mogelijkheden zodat u kunt uitvinden of er ook voor u winst te behalen is via deze weg. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.